OM OSS

Medlem av Sikringen
Sertifisert installatør
1369404584887
Grønn elektriker
Grønn elektriker

Installatør Ove E. Thoresen

Firmaet Installatør Ove E. Thoresen ble etablert i 1962 av Ove Erling Thoresen.  I starten på året 2003 ble Installatør Ove E. Thoresen AS kjøpt opp av Ing. Mosness Norstad AS. Vi fremstår i dag som en selvstendig enhet innen Mosness Gruppen og har Pr. i dag 3 stk. montører med hver sin servicebil som er meget serviceinnstilte og mobile.

Vi utfører alt av installasjonsarbeider innen sterkstrøm og svakstrøm både hos private, landbruk og næringslivet.  Vi påtar oss både store oppdrag og mindre serviceoppdrag. Har du behov får å bytte eller installere et nytt el-anlegg, eller anleggsløsning med energisparing, fjernstyring og overvåking så er vi mannen for arbeidet. Vi tilbyr også El-kontroll bolig og næring, vi undersøker om det elektriske utstyret i din bolig er sikkert å bruke, samt vurdere om det kan være risiko for brann.

Firmaet Installatør Ove E. Thoresen ble etablert i 1962 av Ove Erling Thoresen.

 

Vi utfører alt av installasjonsarbeider innen sterkstrøm og svakstrøm både hos private, landbruk og næringslivet. Vi påtar oss både store oppdrag og mindre serviceoppdrag. Har du behov får å bytte eller installere et nytt el-anlegg, eller anleggsløsning med energisparing, fjernstyring og overvåking så er vi mannen for arbeidet. Vi tilbyr også El-kontroll bolig og næring, vi undersøker om det elektriske utstyret i din bolig er sikkert å bruke, samt vurdere om det kan være risiko for brann.

 

Vi i Installatør Ove E. Thoresen har lang og bred erfaring fra bransjen. Dette gir oss en allsidig kunnskap innen faget. Den kunnskapen vi har opparbeidet etter flere år fra bransjen skal komme våre kunder til gode. Vi har opplevd mange utfordringer gjennom årene, og vi har som resultat av dette blitt langt mer løsningsorienterte. Vi bruker mye tid på å holde oss faglig oppdatert. Kunden skal være sikker på at vi bruker godkjent utstyr av høy kvalitet i prosjektene vi utfører.

 

Vi har Pr. i dag 3 stk. montører med hver sin servicebil som er meget serviceinnstilte og mobile.

 

Som firma er vi fleksible og utfører arbeid i Buskerud, Vestfold og Akershus. Ingen oppdrag er for små. Vi leverer produkter av kjente merkevarer med god kvalitet og vi gir oss ikke før kunden er fornøyd.

Som firma er vi fleksible og utfører arbeid i Buskerud, Vestfold og Akershus. Ingen oppdrag er for små. Vi leverer produkter av kjente merkevarer  med god kvalitet og vi gir oss ikke før kunden er fornøyd.

VÅRE ANSATTE

Daglig leder og installatør

Vidar Thoresen

Montør

Rune Solvang Basserud

Montør

Jarle Gevelt

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle