TJENESTER

Privatkunder

Hvordan kan vi hjelpe deg? Installatør Ove E. Thoresen leverer nærmest alt innen elektriske tjenester som utskiftning av sikringsskap, rehabilitering og servicearbeider. Med mange års erfaring i ryggen har vi fått allsidig fagkunnskap.

Næring

Vi i Installatør Ove E. Thoresen har lang erfaring innen montering og installasjon av elektriske anlegg. Våre erfarne elektrikere er kjent med forskjellige typer næring som blant annet kontorer, butikker og industribygg.

Landbruk

Landbruksbygg er utsatt for brann på grunn av store påkjenninger fra dyr og mennesker. Vi hjelper dere med å sikre landbruksbygget for brann med el-kontroll, bytting og installering av elektriske anlegg.

Installasjoner

Når vi installerer et nytt el-anlegg legger vi vekt på kundens ønsker og behov. Enten om du ønsker et anlegg som styres manuelt eller anleggsløsning med energisparing, fjernstyring og overvåking, så kan du være sikker på at vi installerer en anlegg som er sikkert.

Rehabilitering

Vi bruker stadig flere elektriske artikler og derfor stilles det større krav til det elektriske anlegget. Når vi bytter det elektriske anlegget skal du være sikker på vi installer et anlegg som er sikkert og tåler store påkjenninger fra elektriske artikler.

Service

Er du usikker på det elektriske anlegget til boligen eller bygningen? Vi kommer gjerne å ser over det elektiske anlegget og utfører service på det elektriske anlegget. Vi er opptatt av å dele av vår fagkunnskap derfor gir deg som kunde en oversikt over ditt elektiske anlegg og gir deg råd om det er noe vi ser som burde utbedres.

El-kontroll

Overbelasting av det elektriske anlegge utgir en stor fare for brann. Derfor er det viktig at det elektriske anlegget er i orden. Med en el-kontroll av det elektriske anlegget får du en status oversikt. Vi sjekker eventuelle feil og mangler som utgjør fare for personer, husdyr, skader på gjenstander og selve boligen.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle